Don't wake me - skillet


Länkbyte!

Hej å Hallo.
Hallo å Hej.

Tänkte att jag skulle vara lite extra snäll nu eftersom det faktiskt snart är 2012!
Så jag kör länkbyten fram till den 3 januari, för dig som är intresserad så är det bara att kommentera!

Det är folk som redan nu har börjat smälla raketer.. Det skulle först bara blivit en liten hemmamyskväll med Alle men nope då skulle ju han självklart på fest och jag var redan frågad innan om jag ville på en annan fest så då blev det att gå på den festen som det var tänkt från början!
Men det ska väll också bli kul.
Mycket bilder kommer det iallafall bli!
Och ja kan även passa på att berätta att jag för tillfället är superglad!
Fast det var egetligen inte det som var det viktiga... Eller jo, för mig är det de viktigaste! Men iallafall för att komma till saken då så har jag fått en annan dator så nu kan jag blogga igen! känns riktigt skönt att kunna få uppdatera er alla med nyheter och fina bilder!
Men nu ska jag ta och rensa kameran och sedan ladda den!

Puss!:*

Fixat och klart!

Tjosan i trosan!

Nu har jag fått veta att Adams biljetter är bokade så nu blir det bara att vänta till den 2 januari 2012.
Idag har varit en sån där tråkig dag som jag inte vill uppleva igen!....
Jag har suttit nere i källaren med min kära bror och hans kompisar med tanke på att dom lanar, så det har varit min dag på ett ungefär! Vid 8 drar jag mig vidare mot Alle även kallad x..
Hahahaha xD Jag har sovit sammanlagt 6 timmar på ett dygn så min humor är lite upp&ner..
Första natten förstörde Kalle,Tjompis och Mikael för mig och denna natten förstörde Hampus för mig...
Kuliga nätter när man inte får sova ett piss!
Men men.. Om ni undrar föresten så är det min brors dator jag har lånat så att jag ska kunna uppdatera lite mer. Imorn eller ah, på natten imorn så blir det lite fyrverkeribilder vilka ska bli fina förhoppningsvis!
Men nu blir det faktiskt att kolla FB  och även uppdatera lite där!

Och med detta önskar jag er alla en riktigt härlig fortsättning av denna kalla kväll!
Jag är även riktigt avundsjuk på Norrland som har fått riktigt fina snöflingor och här sitter jag i lilla Nybro med en grön gräsmatta och inte ens lite frost på backen och grenarna!
ÅÅÅH.. Jag vill gråta!

Gammal bild men den får faktiskt duga för ikväll!
PUUUSS:*

Nyååååår!

Heeellu alla sötnosar!

Jag vet att jag inte bloggat så himla mycket på sista tiden men min dator är ju som sagt sönder och via mobilen kommer man inte längre än fb!
Men men.. man får ju göra det bästa av det!=)
Men nu är det ju snart nyår så jag vill önska er ett riktigt gott nytt år eller vad man nu säger!;)
Men nu ska jag vidare upp och kolla på film.. Vad har ni för nyårslöften? ;)

...

tyvärr så måste jag ta en bloggpaus fram till nyår eftersom min dator för tillfället är på lagning och jag använder en skitdålig dator för tillfället med 0 bilder och 0 kapacitet...
Känner att min vecka utan dator har varit helt fördjäves...
Men men, sånt är livet och ja säger bara, ses efter nyår och ha en riktigt härligt jul och även ett underbart nyår. Och efter nyår är jag garanterat tillbaka med en stor jävla fet blogglust så kolla in bloggen då så ska ni se att det komme lite mer intressanta inlägg! ;)
Puss och kram så länge:*

Tips från dig!:)

Heeeeeejsan! :)
Det var ett bra tag sen jag bloggade men nu är det dags att börja igen och denna gången ger jag inte upp för att det är trist eller dåligt med läsare, nej nej, HOPP är det jag måste tvinga mig att lita på nu när allt annat sviker..
Men jag skulle gärna vilja ha lite tips från er läsare dels vad ni tycker om min blogg och dels över vad jag borde skriva om för att ni ska vilja läsa den och tycka att den är intressant! :)
Det vore TOPPEN!.

Sen skulle jag även vilja berätta att jag håller på att hitta min egen stil. En vanlig tjej duger inte för mig.. Vem har jag försökt vara i 15 år? Andra så kallat ``vanliga´´ tjejer och killar kanske tycker att det passar dom men jag är trött på att alltid stå i min egna lilla skugga!...



Detta spåret har judar åkt på och grinden i slutet av bilden var vägen ut.. Vi åkte till Polen med klassen och gick på stutthoff eller hur de nu stavas, jobbigt var bara förnamnet.. men jag använde bilden för att den ger mig hopp för varje dag som går. hur alla judar kämpat varje sekund för sina liv.. Jag ser upp till dom i himlen!


RSS 2.0