Stiniiiiiiis är här!:)

hejsan, jag lever och mår bra :) har haft lite såvrt att blogga för att vårat internet har stängts av, jävla cepe telia:S någon annan som tycker som jag? :p  men iaf.. nu sitter jag här med stina och vi har precis slutat skolan, eller ahh för en timme sen men det är väll nyss? så nu ska vi äta och sen ska vi lägga över lite bilder som hon ska ha med sig hem sen. och min blogg ska börja uppdateras oftare det lovar jag men på fredag har vi ett stort so - prov som jag bara måste plugga till! men jag stannar nog hemma imorn för jag är jävligt sjuk:s haha men så går det när man går runt i tunna kläder:p men men nu ska vi äta och fixa allt och jjag sitter fortfarande på mammas dator så det blir ingen bild nu heller:( hejsvejs :)

heeejsan:)

nu är jag klarvaken efter en jobbig gårdag.. men men så kan det va.. idag vaknade jag vid 5 i halv 9 och en halsbränna som fick mig att vilja gå i taket! vid kvart i 9 skulle jag vara i simhallen och med tanke på att jag sov hos angelina så blev det väldigt broottom attt äta och fixa sig och sen rusa ner till simhaalen:) haha värsta passet på hela året:P fasst detta var första gången jag tränade i vattnet:p haha men nu ska jag städa och sen ska jag lägga in bilder från igår med angelina och gårdagens outfit m.m me just nu måste jag städa :) så vi ses senare:)

angeina här nu! :)

hejsan:)

han aldrig lägga in bilderna efter shoppingrundan för angelina gick ovanligt snabbt ;) så dom ska läggas in ikväll så titta gärna förbi då;) haha kanke inte så viktigt men dagens outfit kommer även då om det nu är mer intressant ;) men men nu ska vi hitta på ngt och tyvärr så har jag inga bilder på denna datorn så det får bli ett inlägg till utan bilder :( men me ni överlever nog:) puss:*

hemma:D

hemma nu igen från att ha varit i kalmar och just nu är angelina påväg till mig så jag ska passa på att lägga ut lite bilder från shoppingrundan men dom måste först in på datorn så ska bara fixa det ;) haha puss på alla läsare så länge;)


snabbbbt..

ska bara berätta at jag vann på bowlingen och nu ska vi iväg till kalmar för tt shoppa och jag är väldigt stressad fö mamam väntar på mig så jag tänkte att jag bara skulle skriva ett jävligt snabbt inlägg och berätta att jag vann!;) haha lite stolt där va men iaf nu ska vi åka så heeejs;)

Var tog den vägen??

nu har ju hela mitt sportlov gått och vad har jag gjort? jo legat och sovit... haha duktigt..idag ska jag träffa angelina en stund och sen vdi halv 3 ska jag bowla med mamma och min bror, sen ska jag och mamma ner till kalmar och shoppa lite kläder för hoppningsvis och sen ska vi köpa tapeter till mitt rum :) och nu ska jag hoppa suschen och sen göra mig iordning för att träffa henne, så ni får ha det så bra så ses vi senare under dagen:D
 känner mig lite stolt över mig själv som varit fotograf till den bilden;)

22.22

haha aah nu när jag börjar skriva detta inlägget så är klockan 22.22.. lite fränt ;)
kom nyss hem från att ha varit hos elin ``igen´´ sov hos henne från igår tills idag, åkte hem vid typ 3 eller ngt för att städa och åkte tbx dit sen med stina men denna gången var inte angelina där.. buhuu :'( hade velat att hon också skulle vara där:( men iaf vi hade lite ryck och sminkade oss till aah.. inte speciellt viktigt, sen stack jag hem igen och tvättaade ansiktet och nu sitter jag här:) har kollat inte viktors blogg typ tusen gånger och kan bara inte fatta hur fina modellbilder han har. men det hade inte med saken att göra men jag tyckte att att han borde veta att han är en grymt bra modell! :)  nu ska jag lägga mig och glo på film med lite läsk och pop corn och imorn kommer bilder från idag :) och min outfit kommer faktiskt nu;) haha för typ första gången men iaf:) aja nu ska jag starta filmen så godnatt ;)

 asså ser lite väl sur ut på den bilden och har ingen direkt bra förklaring men aja de var va så iaf:) såhär var min outfit idag :) orkade inte sminka mig så de ser lite fult ut också men det fårdet faktiskt göra idag:) hejsvejs :) btw så vill jag ha fler komentarer på vad ni tycker att jag borde ha med i min blogg :)

saknaden är stor!! ....

hejsan;= tänkte bara berätta att jag är hemma nu efter en helt sjuk natt med girlsen;) hihi men idag ska jag ju träffa stina och det ska blir skojjigt det med så jag måste hinna städa lite innan mamma kommer hem.. puuhu.. sen måste jag verkligen hitta min stil! och det är bara ett måste! men jag letar för fullt och jag måste även in till kalmar och shoppa nu innan skolan börjar igen. om jag glömt att berätta så har jag nämligen sportlov och jga känner att jag börjar bli sjuk.. men iaf det ska inte hindra mig för på fredag har vi ett sånt där skitprov inom so som jag måste börja plugga till men jag vetifan vart jag ska börja:p haha aja sen ska ju bloggen få lite mer av min tid med så vi får väll se hur detta går:p en enda stor fråga.. men nog om det!:) känner att saknaden av girlsen är stor... vi ( jag,angelina,ida,kasso och elin) hade så sjukt kul och dessa timmar med er måste ju bara göras om! imorn ska man iaf få träffa angelina och det ska bli kul eftersom vi haft det lite si sådär i vårat förhållande(haha då snackar jag om kompisförhållande och jag menar att vi inte träffats så mycket på sistone..) men det ska det bli ändring på:) men nu ska jag nog kolla in lite andra bloggar och sen blir det att städa:) hejsss:)

btw så kommer det bilder från gårdagen men dom måste bara in på datorn först:)


Gomorrrrrrroon :)

hesan alla läsare! inatt somnade jag vid 5 för att elin och karro är helt störda som inte låtit mig sova ngt inatt:S men men man har ju sina vänner.. hmm.. men snart är ju sportlovet slut och det känns riktigt fördjävligt:S men man får inte slösa på tiden utan göra den värd att leva, men nu ska vi hitta på ngt kul och inte sitta här och dega.. senare ska jag träffa stina och vi ska väll fotta lite :p antar jag :D men men nu lämnar jag er och kommer tillbaka lite senare:) hejsvejsssss :)

Dags att gå?? :)

jaha nu ska jag och elin hem till henne och äta och sen blir det nog att natta där inatt, ska nog lyckas få en riktigt sexig bild på henne när hon sover;) om jag lyckas men det ska jag nog:D aja vi ska va där om 15 minuter och jag har inte ens frågat mammsen men aja vi får la se hur de blir:) jag lägger nog in ett godnattinlägg ikväll också om elins dator är igång:) men tills dess så hörs vi:)  pussar och kramar :)
 lite random bild men en klar förbättning har skett;) ..


väntar..

jag har just kommit på hur tråkigt det är att vänta med tanke på att jag väntar på hanna som aldrig kommer.. haha jodå de gör hon väll om ett tag men jag hatar att vänta:( fasst mina kompisar får ju alltid vänta på mig så nu ger väll alla igen:P godomorgon föresten:D haha, idag ska jag och hanna umgås lite och vi får väll se vad vi hittar på:) vi vet att vi ska kolla på fotboll ett tag iaf:) sen vet jag inte mer:p men det gör inget för vi har ändå alltid kul:) aja nu ska jag göra mig iordning så att jag är klar när hanna kommer:) hejheej:)

Filmtajming!;)

jaha nu kanske det börjar bli lite för många korta inlägg så jag tänkte att jag skulle lägga mig ner och kolla på någon rolig film. några förslag skulle inte sitta helt fel=) sen tänkte jag bara säga godnatt för jag lär nog somna under filmens gång;) men imorn blir det att träffa hanna och gå på madesjögnistan;) haha vi får la se vilka vi träffar där:D hoppas på ngt bra iaf(Y) men det kvittar vem vi träffar bara jag och hanna får träffas(Y) haha gulligaste hanna är väldigt saknad bara så hon vet:)  men men nu ska jag starta filmen innan det blir för sent =) så godnatt alla och föresten så vill jag ge en stor godnatt hälsning till declan galbraight för hans enormt grymma sångröst :) hihi jag ska bara lära mig hur man lägger upp en video och sen kommer det in lite videobloggar på min nya style som ska komma till sommarn=) det gillas(Y) men gud vad jag kan snacka när jag väl kommit igång, haha sorry för det men nu måste jag verkligen kollam in mejl kom jag på och sen ska jag lägga mig och se en film=)

280 inlägg;)..

haha var bara tvungen att lägga in ett inlägg nu när jag snart är uppe i 300 inlägg;) haha jag satsar på att få 500 inlägg innan sommarlovet ska börja;) men vi får väll se hur det går, jag vill även ha fler besökare till min blogg och därför ska jag börja lägga ut lite tips om massa olika grejer och även försöka uppdatera lite oftare och snart är det dags att byta header igen men denna som sandra gjorde var ju så fin! ett väldigt stort tack till sandra som ägnat lång tid om kvällarna för att jag ska få en fin header:) men back to bissnues(eller hur det nu stavas). som sagt så ska jag även lägga ut fler bilder och en massa sånna grejer:) men då vill jag faktiskt ha lite fler besökare :)

Dagens outfit:)..

jaha och här kommer dagens outfit som jag hade lovat:)
 sjal: hm ( tror jag)
tröja:... inte en aning:)
byxor:gina tricot

:(...

Kärleken är stark, men den är inte lika stark för oss båda 2..
jag föll för ett under, men det visade sig att jag inte var redo, jag hade fel. jag vågade ta det första steget men sen gick allt bara dåligt.. han är älskvärd men för vem? vad ska man göra när kärleken inte är stark nog för båda 2?...

halljsan igen! :)

allt bra med er?
det är iaf bra med mig(Y)
dagen har inte bestått av så mycket eftersom att jag sovit tills nu ungefär:/ haha fråga inte vrf för jag vet faktiskt inte:) 
emelie ringde idag och frågade om jag ville följa med in till kalmar men jag var tvungen att säga nej:( no money! :'(..
jag måste skaffa mig ett sommarjobb:p hur fan man nu gör det:p iaf så har jag fixat lite på rummet idag och kollat på lite nya möbler och nästa vecka blir det nog att åka in till kalmar med meelie itsället:). sen skulle jag även behöva lite tips på vad jag ska blogga om:p

såfort jag har fått in lite bilder på datorn så blir det att lägga upp dagen outfit:) inget särskilt men iaf:D till dess så hörs vi;)


sämre finns inte!:S

   en bild på älskade tyson som är älskvärd till 100% ♥...                                                                                       haha som att jag skulle gå på det där med abba??:O seriöst, så dum är jag inte:P nice try, well if you´re gonna treat me you have to it with style and then i will belive you.. asso serri? abba var väll lite väl dåligt att välja, man skriver inte så utan avsändare eller nummer eller ngt sånt och det inte var fejk, haha logiskt?:p

söndaggg..

fan va fort tiden går vare sig man har kul/boring.. idag var det att vakna och sen vara hos poppe vdi 12, det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle va så dom timmarna vi tränare satt där var helt ok(Y) sen hämtade mamma mig,amanda och jenny och så stack vi till simhallen men grupp tränar inte förän kl 16.15 så det blev att planera mitt pass som jag ska ha nästa söndag:p haha de kommer nog bli lite fail och en sak som är negativt med mig är att jag tror att jag har favoriserat ut några elever.. fuck it! det måste ändras, men älskar verkligen min grupp(Y) alla är ju så sjukt roliga:D men iaf sen efter träningen så hämtade stina mig å sen stack vi hem till henne och.. aah vet inte vad vi gjorde men jag har ont i röven och stina har ont i handen:p haha de där får inte misstolkas för hon puttade ner mig från en stol så att jag landade med röven på golvet och sen puttade jag ner henne så hennes hand slog i fönstergrejen:p haha sjukt kul vi haft men iaf.. sen skjutsade hon mig till simhallen och när jag kom dit så stod det 2 moppar utanför och det stod en as biff kille där också, lilla jag möta den killen helt ensam blev väll lite väl läskigt tycker jag allt. men sen när jag kom dit så sa killen.
killen: haha tyvärr malin, du kommer inte in, det är låst..
malin: men mamma kommer snart.
killen: känner du inte igen mig?jag vänder mig om för att se vem det är under hjälmen, haha då är de ju björn som står där:D
så vi börja snacka och sen kom mamma och öppnade, så vi gick in.

malin: vem ska du möta här?
björn: kalle är här så jag väntar på han.
malin: jaha okej så han simmar just nu med robin då eller?
björn: nä han är bara här för att kolla för han ska kanske börja simma.
malin: ok men vad gör han då här om han ändå inte är i vattnet?:p
björn: haha men lilla malin, han är ju här och kollar:D
malin: jahaaaa hahahahahahhaha.
och då utbryter jag i skratt och vi går in till poolen och där står kalle och pratar med robin så jag typ springer dit å skriker på kalle:p haha kul dag(Y) ikväll ska han typ komma en stund och jag hoppas att han tar med sig 2 hjälmar så att jag får åka moppe;) hihihiih :D men nu ska jag kolla klart på wallander så cya;D

lördag..

Jaha precis när man ska börja lägga upp bilder så slutar ju självklart internet sluta funka så nu ksa jag skriva snabbt innan internet cpryckar igen.. men iaf idag har jag mest sovit och chillat med stil! renoveringen av mitt rum går framåt i snigelfart, eller aah det har inte hänt ett skit på jättelänge! men om jag ska va ärlig så är det nog min lathet som har hindrat mig. och simon har inte hört av sig på hela dagne men jag överlever nog:p får vi hoppas, nä men det gör jag(Y) det har ju bara gått en dag liksom så de funkar väll:p men men iaf nu ska jag lägga mig å glo på en film, ngt bra tips?:) men imorn måste jag upp skittidigt för jag ska till min tränare vid 12 och få massa information, jag gissar på att jag inte kommer att fatta ett skit men det kör vi på(Y) sen ska jag ner till simhallen och träna min grupp och sen ska jag hem till stina och träffa den lilla gulleplutten ett tag! ;) och sen hem och sova eller ngt i den stilen:p men nu ska jag starta filmen så att jag hinner kolla klart på den innan jag somnar:p btw så ska jag lägga in lite bilder som jag har tagit eller vad man nu ska säga.. men men ha en bra natt! :)











 ingen av bilderna är redigerade:p

amanda idag! :)

hejsan, har inte haft tid att blogga men jag gör mitt bästa! idag har jag varit med amanda och vi hade väll rätt så kul. imorn ska det läggas upp en massa bilder som jag tagit på lite random saker som bland annat brinnande blommor och ljus:) det kommer nog lite bilder på amanda också;) men aja vi hörs pyssssssssssss:*

sen??

alltid lika sen när jag ska blogga:s men jag har varit i stallet med elin en stund idag och sen har jag faktiskt pluggat från halv 8 tills nu(Y) bra känner jag mig allt;) hihi men aah iaf, idag gick dagne ovanligt fort, men vi hade  typ 3 riktiga lektioner idag:p först sovmorgon till kvart över 9, sen skulle vi haft idrott men vi hade ingen lärare så vi skulle sitta å spela tre i rad i caferterián i typ 1 timme men jag å stina satt bara å snackade, så man kan nog kalla det lite av en håltimme, sen hade vi no i 50 minuter och sen lunch å då blev det ju ännu mer rast:p sen hade vi svenska å det gick jävligt fort för jag hann inte göra typ ett skit men iaf, sen hade vi so vilket också gick väldigt snabbt, och sen matte som gick sakta:/ men aah, sen hade vi friskvård å då skulle man gå till willys å ta en bild så att läraren visste att man varit där men jag å stina orkade inte gå så långt så vi gick till optiken:p hihi å sen gick vi tbx till skolan å då slutade vi:) haha kulig dag(Y) btw så ägde jag å stina varandra i kortspel, ett stort grattis till stina som faktiskt vann en gång mer över mig än vad jag vann över henne(N) men imorn blir det att åka till ishallen med amanda som jag inte har träffat på skit länge å sen blir det nog hockey på kvällen.. haha vi får se om amanda har lust att gå(Y) men men med tanke på att jag vill ha lite energi i skolan imorn så ska jag ta å gå å lägga mig nu innan jag degar sönder här:) så hejsvejs;):*
 tally på bild!♥ fotograf:malin..modell:tally..

:O:O:O...

såg att någon varit inne på min blogg å ändrat i min statistik å skrivit massa saker till oliak på kommentarer:s jag måste byta lösenorg igen:p aah men iaf,  de kändes så dumt att jag inte bloggat idag så jag ville bara slänga in ett snabbt inlägg på hur min dag har varit..

en helt vanlig dag helt enkelt:D idag skulle jag träffa hanna en stund å de gjorde jag med;) enligt min uppfattning hade vi skitkul men det som är så synd är ju det att tiden går så himla fort när man har som allra roligast:) men en vanlig dag för mig och hanna är väll att gå och köpa godis och chocklad(Y):D haha så nu måste jag börja träna ngt men jag vet inte vad jag ska träna, ngn som har ett bra förslag? sen ska jag börja köra med en annorlunda klädstil för den jag har nu är inte jag känner jag:p ngn som har ett bra förslag på vad jag skulle passa i?, isåfall så skriv till mig:) ni vet var ni har mig!;) alltid vid bloggen;d haha nä men iaf dedär handlade väll inte så mycket om dagen men nu orkar jag inte ändra ngt;) så de får la sitta därå:p men men de är väll inte bara jag som är trött så jag ska ta å kolla runt lite efter lite nya kläder å massa sånt å sen blir det att åka och shoppa nån dag ;) aja kyss till alla er! ;*
 fotograf:malin.. modell: blomma..

godnatt...

nu ska jag gå å lägga mig å tyvärr så hann jag inte blogga ngt idag men sånt är livet, måste börja fixa betygen bättre nu så aah... men jag hade inte så mycket mer att säga:p så godnatt alla:*
 btw så fick de bara bli ngt random bild som jag ser nu såg ut som shit.. men aja iaf ..

övernattning med älskade elin

har sovit över med älskade elin från igår tills idag:P haha sjukt kul och det måste göras om! vi hade nog lite för mycket damp i skallen för vi gick rnut å sjöng rudolf the reed as rendear, is an ordinary reeen:P haha så jävla fucking kul men aah iaf, sen träffade vi simon,dardan å nik å alla frös typ utom jag så vi gick hem till mig:p haha jag måste lära mig att gå snabbt men aah iaf:p sen var vi hos mig då ett tag å sen stack dom hem å då satte jag å elin oss och såg lite film tills jag somnade för då satt hon åå skrev lite på min msn:p haha omg!:O men aah iaf sen vaknade vi å sen åt vi lite å sen flummade vi lite till å sen stack hon hem!:) sen skulle jag träffat hanna ett tag men min tränare skrev att jag var tvungen att vara i simhallen kl 4 så nu ska jag bege mig dit:p å ikväll blire väll att lägga in bilder på datorn och sitta och rotera lite å sen packa lite inför morgondagen, bbtw så ska jag träffa hanna imorn istället :) och det ska bli rikitgt kul :D hihihi men aah kyssar till er som läser :) pyssspyss
 btw så gjorde jag en facerape på elin, hihii skojjigt :) men iaf..


sjuuuuk:(...

jaha då har man gått och blivit sjuk, har fortfarande inte lust att sitta på min egen dator för den är knäpp, men iaf mammas dator funkar lika bra(Y) vad ska man hitta på när man är sjuk då? får väll ta å sova ett tag med tanke på att jag sovit typ 2 timmar inatt:/ men men aja jag hittar väll på ngt roligt:p simon har varit sjuk hela veckan och idag är jag sjuk och då är han ju självklart frisk:p haha så jävla självklart:p men nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga in lite bilder på datorn,sen plugga lite spanska, pysspysssss:*

Frida Melin(L)

ville bara slänga in ett snabbt nlägg till min underbara vän Frida! Du är...
 En tjej som alltid stöttar.
En underbar vän.
En tjej som aldrig sviker.
En tjej som alltid är pratsugen.
En tjej som alltid lyssnar.
En tjej som går på insidan och inget annat.
En tjej som aldrig vänder ryggen till.
En tjej som aldrig tar för stor plats i världen.

Aaaah Frid, du är helt lagom, och jag älskar dig inte för hur sjukt söt du är, jag älskar dig för att du alltid finns vid min sida och stöttar mig vilken väg jag än går, du säger aldrig vad som är rätt och fel för du vet att jag bara lyssnar på mitt hjärta. du får mig att känna mig så himla levande och glad på samma gång. Jag bara hoppas att vår vänskap alltid finns kvar vad som än händer! ♥♥♥

hejsan!

hejsan, asså shit glömmer ju nästan bort bloggen:( nä men om jag ska vara ärlig så tog jag en liten bloggpaus för att hinna med allt annat. men min dator har även varit utlånad så jag har ändå inte haft några bilder på den;) men på torsdag så får jag tbx den å då blire att blogga som satan, men tills dess blir det att sitta på mammas dator vilket känns jävligt trist men så är livet ibland.. aja lite om dagen..

had lite sovmorgon å sen blev det idrott, sen lite no och efter det lunch, (första gången som skolmaten varit god(Y) å det hurrar vi för. ). iaf, sen var det svenska å efter det so och vi hade skitkul i den gruppen som jag var i;) haha det bästa var nog jockes och lärarens diskussion om hur bra/dåligt wikipedia var/är men iaf sen blev det lite matte å jag satt som ett jävla frågetecken å fattade noll:p och sen sista lektionen var friskvård, och det var nog inte bara jag som var trött då:p men iaf sen stack jag å mevlana ner till leksaksaffären å köpte lite godis för det är skitbilligt nu när dom ska lägga ner:p wonder why ^^  hihih men aah sen mötte vi först fredde åfelix å sen vicke å erik så det var inte bara vi om skulle käka oss feta på godis;) aja då stack jag å mevlana typ halvvägs hem till mig/henne där vi sa hej då å sen stack hon hem och det gjorde även jag ;d alltså hem till mig:p men aah och n sitter jag är och surar för att det inte finns ngt att göra:s ngt bra förslag? ;) aja nu ska jag fotta lite så det blir väll nåt litet godnattinlägg ikväll men men vi får väll se:) btw så blir det filmkväll med stina,alle och älsklingen och det ska bli riktigt kul ;) aja nu ska jag väll ta å checka lite bloggar och sen plugga lite:) kyssar påe:*

RSS 2.0