left for beeing the one?

he left, like my tears from my eyes, i thought he was the one for me, but he was to good to be true. he went away.. to the other girl in the next door.

jag kände mig så trygg igår, han förändrades över en natt. han är inte den han var, jag trodde aldrig att jag skulle bli glad igen men han lyckades göra mig till den jag är idag, han fick mig att känna mig levande. men bara för ett litet tag och sen kom hon in i bilden. jag ryser varje gång han nämner hennes namn. med andra ord hela tiden.. han kommer lämna mig, han kommer gå tillbaka till henne, hon kommer ge honom en kram och då kommer alla minnena ttillbaka och då kommer jag inte existera i hans ögon.

VILKEN JÄVLA MARDRÖM!...
som tyvärr är sann...

tråååkiggggt!..

har så sjukt tråkigt:( får nog ta och lägga mig å glo film eller ngt liknande:p men jag orkar inte gå in och hämta datorn i robins rum för där finns ju alla filmer :p aja jag har väll inte så mycket till val..

2011/01/26

nu var det ett väldigt bra tag sen jag bloggade men plugget har tagit alldeles för lång tid och sen har jag varit med kompisar och älsklingen. så får väll ta och skylla på det ;) haha lite knasigt men aah.. igår var jag med stina och klara och sen sov dom här. jag säger bara en sak.. det MÅSTE göras om! och pizzan var skitgod! men det var inte så jättekul att cykla runt när vi inte hade någon känsel kvar kroppen, ussssh hatar hanemåla. det ligger helt klart för långt bort... aja iaf, idag var jag med stina och klara en stund och vi stack till simhallen å satt och frös där istället.. aah sen stack dom hem å då stack jag till simon för att träffa han en stund å där blev jag då i några timmar, och jag kom hem för ungefär en timme sen så aah.. så nu sitter jag här på mammas dator för jag orkar inte gå in i robins rum och hämta min egna:p och det menas också då att jag inte har några bilder men aah ni överlever nog;) men iaf:p tänkte bara skriva lite korta saker om simon, ska snacka lite skit nu så jag hoppas att han läser det;).
inte så länge sen vi lärde känna varandra men det känns som en evighet sen. det tar en sekund att lägga märke till någon,en timme att börja gilla någon,en dag att bli kär i någon, och ett helt liv att glömma någon.. <3 jag ser dig inte som ett hot, jag ser dig som killen som jag älskar, 26 januari 2011 var nog en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag gick från att känna mig ensam,svag,feg,olycklig,taskig,dålig,konstig,ful,trög,hatad. till att känna mig underbar,bättre än vad jag trodde,fin,älskad,modig,bra,helt normal,smart,vacker,snäll. och allt gick på en enda dag med dig älskling! jag känner mig aldrig ensam nu för tiden för jag vet att jag alltid kan prata med dig, vad det än gäller så vet jag att det stannar hos dig och mig! JAG ÄLSKAR DIG SIMON GRÄPPI! och det tycker jag att du borde veta för det vet jag! jag är så otroligt lycklig nu när du finns här vid min sida, jag bara önskar att jag upptäckte dig lite tidigare. då hade jag inte känt mig så dålig som jag gör, men jag kämpar. jag kämpar för dig! <3333 än en gång... jag älskar dig ♥

Simon hälsar på:D

hallojsan, simon tittar förbi en stund idag å de ska väll bli kuligt. vi får väll se vad vi hittar på:p men men nu ska jag ta å va lite social:p pyssspyss:*
 en liten bild på simon när han är som gladast ;)


kan jag lita på dig?

protect her,fight for her,kiss her,love her,hold her,laugh with her.
but don't make her fall,if you don't plan to catch her.

borde jag sitta i buren å skratta åt att jag sitter instängd eller åt att jag sitter helt ensam?.

 aja nu ska jag nog hoppa i säng å försöka sova lite, jag gissar faktiskt på att morgondagen kommer att bli underbar! men men jag är skittrött och hade tänkt att jag skulle hinna duscha men det hinner man ju självklart inte nu! fuck you klockan som alltid ska gå så fort..

lycklig å kär på samma gång

är så sjukt lycklig, han var äkta. hans fanns i mer än en dröm! jag tror jag är kär fast ändå inte, jag vill inte satsa på ngt jag inte är 100 % säker på, men jag ska kolla med stina å elin å be dom om lite tips! jag behöver tänka men jag orkar inte tänka.. vet inte vad jag ska göra riktigt om jag ska va ärlig:p jag vill ju ha allting så sjukt perfekt, men han är ju perfekt så vad väntar man på egentligen? jag är så sjukt rädd, jag bara önskar att jag inte var så sjukt feg!!! fuck you..... som gjorde mig så enormt rädd och fick mig att se alla killar som ett jävla hot, jag kan inte ändra ngt nu å jag kommer inte heller att glömma vad du gjorde för mig, för du kunde vara mitt allt. men det var bara för att jag inte såg insidan tillräckligt bra(N) men iaf jag är ju glaad å lycklig nu för att jag hittat ngn som gillar mig för den jag är och inte för den jag borde vara! ingen är perfekt, förutom han.. men framför allt så älskar jag hans leende och hans ögon och hans personlighet, det är han som får mig att kämpa! han gör mig lycklig, han får mig att skratta PÅ RIKTIGT! jag älskar dig!

 okey det där var väll lite för mycket info om mig å mitt kärlekliv men jag skrev bara ner det som snurrade runt i huvudet. okey jag skrev nog bara ner en liten del för allting snurrar runt just nu. aja men iaf, idag har dagen inte bestått av så mycket förutom att jag varit nära på att spy ända sen lunch, hatar skolmaten! men aah iaf nu vet ni det(Y) jag gissar på att jag inte är ensam om att göra det men aah.. sen har väll jag å stina vandrat runt på skolan och haft lite skojj med sudd under hela engelskalektionen:p sanna var inte med oss i skolan idag å det kändes jävligt tomt men men, vad kan man göra åt saken?

imorn blire väll att plugga å plugga å plugga... å sen ska vi väll se om jag hinner gå på sånglektionen men aah de lär jag väll inte orka:p men nu ska jag sätta mig å dryga mig lite i min bok:p å sen ska jag städa lite så att jag kan börja renovera mitt rum imorn:p fast nu ska jag hoppa i duschen lite snabbt så att mitt hår blir lite affro tills imorn;) ahha aja jag lägger väll in lite fler bilder ikväll med:p alltså bilder sen gårdagen;) pyssspyss ;* ♥












let it be like it was..

idag var jag varit med älskade stina wilhelmsson och vi har fottat väldigt mycket och sen drog vi ner till hanemåla för att träffa stinas älskling alleballebus:)  jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, men tack till stina för en toppendag med henne! :) jag har inga bilder på denna datorn men imorn ska jag lägga in alla bilder på mig och stina och naturen så då kommer det bilder.. och nu till vad jag menar med rubriken..

ska man måsta låtsas vara ngn annan för att man ska bli gillad?
ska man bry sig om vad andra tcker å säger om en?
ska man lyssna på hjärtat ellet på huvudet?

 jag tycker att vi ska... let it be like it was. när du inte visste vem jag var och jag visste att du inte såg mig.jag var bara ännu en konstig tjej på skolan och du hade ditt gäng. jag känner mig utnyttjad och helt förstörd bara för att jag verkligen litade på dig, men nu.. nu vet jag ingenting längre.. förutom att du är mer än bara en dröm... en ren jävla mardröm.¶


hanemåla:)

idag har jag varit i hanemåla och träffat en kompis, de har varit skit kul och det blir det nog imorn med, men imorn ska jag även ner till hanemåla med min gulleplutt stina wilhelmsson! och vi ska ha grymt kul! :D  jag hade nog inte så mycket mer att säga :p förutom en sak:) pyssspyss ;) ♥

KIM... R.I.P

om det är ngt man ska gråta över så är det inte det förflutna.. man ska tänka sig framåt hela tiden och alltid vara stark säger dom, me vem fan har förlorat sin bror,sin älskling och fått ett helvete i skolan på samma år??:O om det är ngn mer än jag som har det så vore det skönt att veta att man kan prata med ngn som vet hur det känns.. jag har släppt helvetet i skolan å den gamla kärleken bakom mig, men jag blir alltid påmind om att min bror är borta och det kommer jag att få leva med hela mitt liv.. och ännu längre, jag vet att det låter hur trögt som helst att be till ngn som inte ens finns, men i mina ögon finns kim,han är alltid där bredvid mig och stöttar mig, han får mig att kämpa, och att inte ge upp så lätt, och jag älskar dig KIM DAHLBERG! jag bara önskar att jag kunnat byta ut oss!!!!.. du ska veta att jag,mamma,alla våra syskon och vänner saknar dig mer än något annat på jorden! stora kramar!/ din lilltjoppa♥

Shit happends

allt jag trodde var sant var nog bara en enda stor lögn!.. allt jag älskade visade sig vara hat!.. allt jag minns försvinner så snabbt!.. han var inte äkta.. han fanns bara som ett minne, som bara en skugga,bara som en sång, bara som en dröm, bara som en tanke... förutom att han fanns på riktigt! han stod framför mig när jag drömde allt, alal tusen tankar som bara snurrade runt å jag visste inte vad jag skulle säga så jag sa alltid fel, men han kunde skratta med mig och inte åt mig. han kunde le när jag kollade på han, men han hånade mig väll bara för den jag är... jag kan bara vara tyst och låtsas som att han bara var en dröm. för det var väll allt han var? eller var han ens det?
jag vill ha svar, men inte av honom...jag vill att han ska minnas vem jag är, men jag lär väll vara glömd imorn så det finns väll inget att minnas?!

jag borde sluta tänka på honom men det går inte!!. hur mycket jag än försöker så påminner han bara om allt som gör mig ledsen, jag behöver dig! jag behöver dig för att klara av dagen, jag behöver dina andetag för att jag ska kunna le igen, jag behöver dig innan allt är försent..


godnatt..

jaha nu ska jag gå å lägga mig å smsa med lite folk en stund å sen blire att sova, är så sjukt trött så måste sova så godnatt:)

amanda och elin!! :)

har varit med elin å amanda idag å vi hade kul förutom att vi inte gjorde ngt men iaf:P sen skulle jag följa dom hem så först gick vi hem till elin å lämnade av henne å sen gick jag å amanda hem till henne å dit är de skitlångt!, å sen gick jag till statoil för å träffa en kompis men jag orkade inte stå där å vänta så när jag hade kommit dit gick jag hem för att jag frös så mycket:P haha kul dag å den måste göras om! :D imorn blire att träffa stina en stund å sen MÅSTE jag plugga lite spanska för jag har glömt boken:P  så ska snakca med stina ikväll å se om hon har dom:) men jag ska städa lite å fixa lite inför morgondagen å massa sånt shit så jag skriver väll ett inlägg imorn på morgonen om jag hinner:P vilket jag inte lär hinna men man får väll hoppas på det bästa:D pyssspyss/maaalin♥

wondering..

funderar på att lägga ner bloggen med tanke på att läsare börjar minskas i antalet väldigt fort å inte en enda komenterar min blogg å då känns det rätt trist att blogga, fasst aah jag bloggar ju inte för att alla andra ska ngt att läsa utan jag bloggar för att jag själv inte har ngt annat liv som är roligare.. å om det hade funnits en `gilla´- knapp så hade jag fa gillat den där texten för den var rätt bra(Y) det bästa´jag har sagt idag tycker jag allt! men men iaf, asså vet inte rikitgt vad jag ska skriva för att få lite komentarer å lite besökare?.. ngt bra förslag skulle inte skada. eller måste jag kanske bli som micaela``kissie´´ å bli en fjortizzz för å få lite komentarer, haha nej tack då lägger jag hellre ner! fan va jag hatar folk som ljuger å inte vågar stå för att :: jag är jag:: å ingen annan, det enda man hör är ju`` ooh fan va kissie bloggar bra, å fan va söt hon är å blablablabla..´´ asså bullshit, kenza är ju sjukt mycet sötare å hon kan iaf vara sig själv å lägger inte ut en massa videosar där hon förstorar läppen å brösten, mysigt att veta men nej tack inte för mig. men än hälften av sveriges befolkning som består av tjejer i tonnåren avgudar kissie å visst hon kanske skriver om saker som är intressanta. men vafan är det inte mer intressant hur hon ser ut å beter ser? ingen tar henne ju på allvar. å jag vet att jag har sagt att jag inte brukar snacka skit om folk men jag var bara tvungen denna gången... en intressant blogg som ni borde läsa är 14 år och gravid, där står det om ens liv å inte om alla fetser man går på å hur full man var den å den helgen.. de står vettiga saker på henne blogg besök den! :)
 ses pyssspyss:*♥ 

tisdag..

dagne har varit helt okej, förutom att jag inte fattade ngt av mattelektionen alls men de kan jag väll leva med(Y) asså jag har vairt bra i matte men kännms allt så otroligt sämst(N).. men aja ska inte vara deppig nu när jag har ny header å massa annat. så tänkte bara berätta lite snabbt vad jag köpte i kalmar idag:D ahha shit vad jag shoppar nu för tiden men det var faktiskt nödvändigt;) men iaf här kommer allt roligt:D
 svarta uggs-skopunkten. rosa uggs-skopunkten. rosa converse-skopunkten. blått linne-cubus. rosa mössa-cubus. tajta jeans-cubus. hårspännen(finns ej med på bilden)- bik bok.

aah det blev inte så mycket shoppat men hade bara 500 så mamma fick betala lite med:) haha men snart får jag pengar på kortet igen så då blire bara att ta bussen ner till kalmar å shoppa mer:D eller så ska jag spara pengarna:P vi får se hur jag gör! aja här kommer dagen outfit:)
blå/vit h jacka- gina tricot. svart/vitt linne-gina tricot. blåa leggings- bik bok.

 aah det var väll vad jag hade att säga:p imorn blire att träffa elin oskarsson å amanda davidsson å de ska bli väldigt kuligt ;) men nu ska jag vara lite social med msn folket;) pyssspyss:*♥/maaalin

godnatt :)..

jaha det blev ingen outfit bild idag på bloggen. men jag har bara inte orkat lägga in bilder på datorn om jag ska va ärlig:D imorn blire att åka in till kalmar å hämta mina nya uggs som jag längtar efter men tyvärr så går det typ inte att andvända dom för det är typ ingen snö kvar men men jag kan ju andvända dom hos pappa:D  aja har inte så mycket mer att säga men imorn blire nog ett kort inlägg på morgonen för jag har sovmorgon ;)  så nu har jag inga ord i munnen kvar så jag tänker inte skriva så mycket mer:P pysss/ maaalin :*♥

YEEEEEES!

ser nu att min header nästan är helt klar å den blir ju bara finare å finare, nu äre bara bakgrunden som ska bli svart:P jättebra jobbat sandra! :) men iaf jag hade egentligen inte tänkt att skriva ngt inlägg som var så onödigt som detta men jag va bara tvungen å btw till jonne som säger att jag är usel på att stava:p skriv inte AV mig då om jag nu stavar så dåligt:) haha men iaf de där var också rätt onödigt:P men men nu ska jag gå å städa å göra lite mer matteläxa... men shiiiiit;o jag måste hinna plugga på spanskan en liten stund med;o aja det fixar jag ikväll efter att jag har bloggat:p haha aja pyssspyss å btw när jag ändå är på superhumör, ser fan fram emot matteläxan:) måste vara ngt fel på mig men det var inte det jag skulle säga utan jag skulle berätta att jag ska börja höja mina betyg, fuck heller att jag inte ska ha ett enda mvg till sommarn.. men nu måste jag verkligen plugga lite spanska så vi hörs senare, pyssspyss:):*♥
 lilla jag när jag e trött:p med burmans extremt snygga mössa som jag är tsm med!;)
lilla jag när jag är mer trött...
å här är jag å sune när sune försöker få en mig på bild men han lyckas inte:p


Me & Malin.

.
Passade på att göra ett litet inlägg på Malins blogg nudå, nåra bilder från när jag var hos henne i Nybro i somras! :)
Pusssssss. ♥ /sandraa.

find myself..

äntligen hittat mig själv å om de är ngn som är så underbart glad detta året så är de jag!!!!:D älskar mitt nya jag å jag behöver inte längre låtsas som att jag inte finns, jag har glömt all gammal skit å detta året känns som en underbar start:p vet inte riktigt vad jag ska säga å idag orkar jag inte lägga ut min outfit just nu så jag lägger ut den sen ikväll då hela min header e klar:) så snart ska jag sätta mig å göra matteläxa å städa lite å om jag hinner så ska jag måla klart taket så att mammasen blir lite nöjd för en gång skull:) haha men men iaf jag gör ju inte direkt så stor nytta så jag ska berätta lite snabbt om dagen:d

vaknade först av att mamma väckte mig å sen åt vi frukost å massa sånt som man brukar göra tsm med familjen(eller aah iaf vår familj:p) sne gick jag till skolan med min nya jacka å det första jag gjorrde när jag kom till skolan var att råka dra med en penna på jackan så nu är den inte lika fin men iaf:p å sen gick väll dagen ganska så normalt, har lärt mig att brodera ganska så bra nu men jag lär väll ha glömt det till nästa vecka så de får väll bli att lära sig om det på nytt men det ska nog funka:) men nu äre time to eat så jag lägger väll in ett inlägg ikväll när jag är klar med matten:p pyssspyss:*♥
shakira(L)
lilla jag:P (sune fottade)

ny header på g!

nu sitter jag och väntar på att snadra ska bli klar med min nya header;) den kommer säkert att bli skitfin!:D jag hann aldrig skriva ngt inlägg medans jag var med sanna för vi hann bara va 1 timme men nu är det bara en sak som fattas å det är ett stativ till min microfon som jag har varit å hämtat idag:D ni måste bara höra detta!

malin: aah nu måste jag bara köpa ett stativ också..
mamma: men malin du behöver ju inget stativ nu, du kan ju hålla i microfonen..
malin: haha jao det är ju klart att jag kan:)
20 minuter senare när vi har hämtat microfonen å jag ska sätta mig å sjunga å spela gitarr:P
malin: MAMMMMMMMMMMMA! :@
mamma: ja? vrf skriker du?:o
malin: aha hur fan ska jag kunna spela gitarr å sjunga samtidigt?
mamma:du håller i micken och sjunger?
malin: aah men vafan ser jag ut att ha tre händer eller?
mamma: vad ska du med tre till?
malin: asså mamma du är ju så dum! man måste ju hålla ena handen på strängarna för att få ett ackord å den andar handen ska man ju dra på strängarna:o ska jag hålla i micken med tårna eller??:o
mamma: jahaaa... det tänkte jag inte på:p
 haha så sjukt dumma jag å mamma är! :P men nu ska jag göra lite läxa å sen kolla min nya header, sen blire att sova så godnatt alla:)


snattade en annans text:(..

shame on me:( men texten var ju så sjukt bra! :)



protect her,fight for her,kiss her,love her,hold her,laugh with her.
but don't make her fall,if you don't plan to catch her.

den var ju bara så sjukt vacker! å sen stämmer ju helt rätt också!..

snöbollskrig eller inte??

inte för å va elak med ngn men till jonne så vare inte den jonne jag syftade på, de var bara jag å jonne.s som kastade lite på varandra, jag kallade det snöbollskrig för att jag inte hitta ngt annat ord att kalla det för:s så nu borde väll jw va nöjd:s fasst nä för han e aldrig nöjd.. å jag vet att han kommer läsa detta å de är drf jag skriver det! jonne du e aldrig nöjd!..

 
men nu ska jag städa så skriver lite sen när sanna har kommit:)

 lille tally(glisen!) å alltid lika söööt är hon♥

outfit

jaha nu har man städat lite med tanke på att man trodde att erik å adam skulle komma på besök:) men nehe så belv det inte så jag å sanna knallar nog förbi kenny en liten stund å träffar han:) vi har ju tekniskt sett dissat han hela veckan så nu är det nog dags!, men iaf sanna har inte kommit än så jag ska städa klart det sista å slänga ut allt skräp. har hafft en låda med fotton å massa rosor å sånt från exet men nu är de nog dags att det åker ut, snart ska ju nytt sånt komma in fasst inte i en låda då men men. ska nog inte säga för mycket för då blire bara mer frågor.. aja men iaf, nu har jag börjat lägga ut min outfit på bloggen för å göra den lite mer intressant men iaf, kommer också lägga ut lite shopping listor å massa sånt skit :) ska bli kul va??;) hihi men idag har jag inte gjort nå mycket, kollar på sagán om ringen å suttit på fb:) spelade lite gitarr men det var så lite så det räknas inte;p ska snart åka å hämta en microfon så att jag kan spela gitarr och sjunga samtidigt i förstärkaren ;) det ska bli ganska så kul♣ aja nu ska jag nog börja städa lite igen:) jag ska nog börja med att bädda sängen för snart kommer ju älsklingen på besök:) å älsklingen å sängen är ju som en perfect match:) alltså för alla som inte visste så är älsklingen ingen mindre än min älskling sanna kransenstedt! älskar dig sanna! alltid bästa vänner å sviker aldrig varandra, men bäst av allt så kan jag dela allt med dig!  jag behöver inte hålla ngt inne för jag vet att jag kan lita på dig å det känns så jävla skönt! pysss på dig älskling!♥


                     lite saker som blev shoppat igår(och i veckan)

                   ny jacka(everest) shoppad igår

gårdagen outfit:
rosa linne-lindex
grått linne-lindex
leggins-bik bok

jag sa ju att jag skulle lägga ut dagen outfit men det fick bli samma som igår för det där var gårdagens kvälls/fest kläder för jag skulle nämligen på partaj;) haha nä inte riktigt men iaf äta:p aja nu ska jag gå men jag skriver väll förmodligen ett inlägg sne när sanna har kommit:) pyssspyss:*

i hanemåla :)...

hej hej, nu sitter jag här i hanemåla hemma hos carina(mammas jobbarkompis) för vi var bjudna på mat å fest. jag stack hem till petra en sväng å då stack jeppe å gänget ut. sen när jag skulle tbx till carina så skulle petra följa mig en bit å då stötte vi  på jeppe å gänget å då blev det snöbollskrig med med min nya vta jacka så nu är den ganska så grå av allt skit som fanns i snön.. fasst aah det där ista var väll ganska så onödigt att skriva men jag gör det iaf:p och med tanke på att jag inte sitter på min dator nu så har jag inte heller några bilder på den så det får bli ett inlägg utan bilder, å fan va varmt det blev helt plötsligt:s men å iunderbart vackert då! det är så varmt att jag snart öppnar finstret å badar i snön:s men men iaf, imorn blire att träffa sanna å med tanke på att vi har lovat kenny att vi skulle träffat han i vekcan å ännu inte gjort det så ska vi nog träffa han imorn:) aah men iaf nog snakcat om det. jag MÅSTE läsa jävligt mycket i min bok om jag ska hinna läsa klart den på 4 veckor. å då ska jag ha skrivit en resension om den med, det är ju fan 555 sidor i den å jag är på sidan 22:o aah de är bara att börja läsa.. sen såg jag på fb att mica har ett förhållande med johan burman så jag får väll gratulera till det då.. mmh whatever makes you happy.. palla bry sig om ngt sånt :s men iaf nu ska jag skriva lite på fb å roa mig med det, oooops nu kom olliver in( carinas son ). haha men iaf inte viktigt. å på tal om inte viktigt sp har jag shoppat idag:) det kommer väll bilder sen när jag kommer hem men på tisag ska jag in till kalmar å hämta mina nya uggs, det blev ett par höga svarta. å ett bar låga rosa;) och ingen jävel vill vara social med mig så jag sitter väll snart å pratar med mig själv:S fan va tråkigt jag har men aja nu ska jag sätta mig å roa mig. hur fan det nu ska gå til men men.. btw så vill jag ha lite tips på hur jag kan förbättra min blogg.. de är bara att böja skriva på bloggen, eller aah då är det ju ett bevis på att ni läser bloggen;) btw så skriver jag inte puss hej längre utan pysspyss;) det är mitt nya jag:D så pyssspyss:*♥

...

är rätt så trött på att man alltid måste skriva rubrik...  dagen har väll varit rätt chill:p köpte ett nytt gitarrfodral till gitarren:P å lite nya plektrum så nu har jag allt jag behöver:p på lördag blire shoppingrunda så då får vi väll se vad jag kommer hem med, men aah, iaf så äre no-läxa tills imorn å sen spanska tills fredag så imorn äre barra att börja plugga spanska, orkar inte göra det ikväll.. ska hinna fixa inför morgonen också. på fredag blire kväll hemma hos matilda troligtvis:), vi får hoppas att jag få för mamma men de lär jag väll självklart inte få:(...

 ganska så typiskt men jag får väll göra det bästa av situtiationen antar jag.. det är väll bara att le å se glad ut. men men iaf nu ska jag vara lite social har jag lovat så vi hörs:).. btw så blev det aldrig att träffa kenny och david idag, vi hann aldrig men jag fick iaf vara med sanna ett tag å enligt mig iaf så hade vi rätt så kul:) aja godnatt:)
  orkade verkligen inte sitta å leta bilder just nu så de fick bli första som kom fram:S å inte dirket snygg heller blev den men men den får la va så :p

saaaaaaaatan!!! :@

satan va sur jag blir när internet stänger av sig precis när jag har skrivit klart hela texten:S:S:S:S fuck också:S hade skrivit världens längsta text om mina julklappar å massa annat å sen försvann det, så jag tänker inte skriva om det igen! om nån undrar så skriver jag väll det när jag har lite mer tid, jag ska nämligen hoppa i duschen snart å sen fixa lite med den nya gitarren å den nya förstärkaren:) å sen spela lite gitarr å sen ska jag göra lite läxa:p så hoppas att alla får en bra kväll för jag ska sitta å plugga sönder så att jag får de gjort:P hejsvejs!:)♥
 

otydlig??:(

har nog varit lite otydlig:( neeessh jag har inte sålt min system kamera:) jag sålde mn vanliga för den behöver jag ju inte nu?:p ahah så nu vet alla det och till alla som vill veta så ska jag sälja min hårförlängning(syntet) bara så alla vet;) men asså sitter å lyssnar på en sjukt underbar låt;) den måste bara höras :) men har inte lärt mig hur man lägger ut än så jag skriver bara en del av texten:) 



To my favorite teacher who told me never give up,to my fifth grade crush who i thougt i really loved.blablablabla...

where are you now?, cause i'm thinking of you. you showed me how, how to live like i do. if it wasnt for you i would never be who i am..

orka......

pallar seriöst inte vara social så tänker skriva lite å va lite social.. inte för att jag kommer lyckas så bra direkt men jag ska väll försöka. men hallå nu har jag äntligen kommit på några suveräna nyårslöften;) hihi lite sent men iaf så kan det va:)

1: blogga mer ä hälften av min lediga tid..
2:inte gå på falskhet..
3:lyckas bra i skolan..(hur fan nu det ska gå till men iaf)
4:aldrig glömma vad som är viktigast
5:vara nykterist..

aah de va typ dom men vi får väll se hur länge alla dom kommer hålla:P okeeey de sista blir väll inte så svårt men resten. aaaoh vi får väll hoppas på det bästa:P

hallojsan !

glömde blogga igår men jag har varit sjuk så de har inte varit så kul med tanke på att jag har hafft lite panik nu när jag faktiskt ska hem igen. så var tvungen att let igenom garderoben igen för att hitta alla kläder som jag skulle behöva:) 3 väskor av kläder till mig :D och en liten del av robins väska:) haha men iaf idag har det varit en väldigt ointressant dag å jag sitter på familjens dator så jag har dessuto ingen liten bild på mig;) men men vad ska man göra åt saken liksom :p aja har inte så mycket tid för ska va lite social men dom andra men nu är jag 800 :- rikare ;) hihihihihihi, haha har lite dåligt förnuft men iaf:p vi får se hur det ska kunna förbättras :p aja byyyye:) 

 

picccccs

nu har jag sålt min kamera te pappsen så nu är jag 800:- rikare än igår;). och jag har även bestämt att 2011 ska bli ett sjukt bra år:), because jag ska göra min blogg mycket mer intressant än den har varit :) jag börjar med imorn:) men nu ska jag lägga ut lite bilder sen nyårsafton:) blir mest på raketerna men iaf, och bättre sent än aldrig:)








 det finns fler men är lite lat å internet går ganska så segt så orkar inte lägga upp fler bilder, tog tyvärr inga på självaste dagen vilket var väldigt synd:) men men livet kan va lite så ibland, men jag älskade den kvällen, början på ett helt nytt liv säger jag bara:)


hejsaaan!;)

inte varit inne på ett tag å har inga bilder på denna datorn för sitter på familjen dator.. tänkte bara skriva att jag ska lägga in lite bilder från nyår imorn.. haha jag vet lite sent men bättre sent än aldrig;) haha men aja nu ska jag ta å va lite social, elelr nae skojja bara för nu ska jag faktiskt ner å äta nå å sen va social.. men först ska jag berätta lite snabbt om gårdagen å dagen;d

gårdagen: först vaknade man å fixade sig lite å massa sånt shit. vid typ 5 kom sune å burman å då stack jag,mica,burman å sune te byastugan för å fixa med sängarna oså, de skulle nämligen vara övernattning mellan oss 4;) men aah somnade vid 5 när burman ÄNTLIGEN kunde hålla käft! och sluta snacka å skratta åt mig bara för att jag var så sjukt trött ;o  haha men iaf sen vakande jag vid 12 å då klev vi upp å spelade lite kort å sen packade vi ihop..

dagen: aah en del av dagen beskrev jag ju nyss men iaf. killarna sa att dom skulle be ngn hämta dom på kvällen å jag å mica typ bara: öööh va?? men vi kan inte va så länge :O..
så dom stack hem med bussen som gick 10 över 3 å då gick jag å mica hem.. trött å sur som jag var kom vi hem å gick direkt upp å började kolla på en tecknad film.. haha fan va skönt det var att bara ligga å glo, synd att filmen var engelsk så jag var ju tvungen att koncentrera mig.. sen gick jag upp å packade upp lite kläder och sen satte jag mig här :P och jag har suttit här i typ 1 timma å nu är jag hungrig å har lite spänningar i huvudet så ska nog ta en alvedon. btw så har jag ju gratis sms nu igen så det är bara att skriva till mig för jag har ingen som vill vara social om kvällarna ;) ahha men iaf nu ska jag gå så hej då ◊◊◊

RSS 2.0