håll ögonen öppna!;)

hejsan! nu har tourn.se ett riktigt härligt erbjudande! Nämligen chansen till ett presentkort på H&M för 1000 :- och om ni tänker etfer så är det ganska så mycket om man vill ha dom där superfina skorna som man inte har råd med just nu! Eller dom där snygga jeansen som finns kvar några veckor till, ja gå då in på www.tourn.se och anmäl dig här ... tänk nu på att det är du som har den stora chansen att bli 1000 :- rikare på H&M! så anmäl dig fort! och komentera sedan här att du har varit med!:) tackpåförhand:D
Kategori
Kläder
Länk
www.tourn.se
Pris
Presentkort på H&M värt 1000 :-
Nyckelord
bloggtävling
Beskrivning
Tourn.se är en webbtjänst som dom flesta bloggare besöker för att få reda på olika tävlingar och tourn.se lägger tillsammans med andra företag ut priser som folket kan vinna om man är snabb. Tourn.se är inriktat mot bloggare som vill vinna härliga priser genom att bara lägga upp ett litet inlägg på sin blogg och vara med och tävla. Kvalitén är jättebra och Tourn.se är måna om att varje tävling ska innehålla kvalité.

Kommentarer
Postat av: EMMI - modeblogg

- Hejsan!

Det är lite svårt att säga, men vill du driva en modeblogg eller? verkade så på din kommentar. det gäller att sikta på ett ämne!

läs andras bloggar, tidningar och sådär, låt dig inspireras! ha din egna stil, visa upp vem du är.

och var aktiv! =)

2011-03-03 @ 15:14:40
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0